Temps de lectura:1 Minut(s), 35 Segon(s)

DIVENDRES 24 d’abril a partir de les 18h

 

 

 

 

 

 

 

TUTORIA:

L’eix de la llar és l’ infant; per això, la tutora observa, acompanya i atén les necessitats bàsiques de cada infant, cosa que li permet treballar molt especialment la identitat personal i l’autonomia. Per aquest motiu, l’educadora continua  en el grup d’infants mentre dura la seva estada a la Llar i estableix comunicació diària amb les famílies mitjançant una agenda i comunicacions personals quan entren cada dia. A més, conjuntament amb la família elabora una llibreta en la qual es documenta el procés de cada infant i les activitats que va fent. Les entrevistes individuals i reunions d’aula complementen el seguiment de cada infant. Pla d’ acollida personalitzat.

MEDI AMBIENT:

L’edifici està integrat al jardí, ja que l’activitat a l’aire lliure i la utilització dels elements naturals com a material de joc són bàsics en l’acció educativa.

Els objectius s’aconsegueixen  a través de dos projectes:

> CREIXEM AMB LA NATURA

> PASSETS PER UNA LLAR SOSTENIBLE

MENJADOR: 

Disposem de cuina pròpia. Oferim dos tipus de menús diferenciats segons si els infants mengen l’aliment sencer o triturat. Durant l’estona del dinar, els infants segueixen amb la seva educadora i amb personal de suport educatiu. Respectem la migdiada de cada infant. El servei està gestionat per l’AMPA.

SORTIDES:

Sortides, amb els grups de 2 a 3 anys, que puguem fer caminant.

D’ALTRES: Estones de desdoblament del grup a les aules de 2 anys per desenvolupar propostes d’activitat en petit grup (taller de música, de plàstica, de moviment lliure…); estona en què s’atura l’activitat i fem rotllana per compartir informacions, neguits, dubtes. Utilitzem la documentació, les fotografies, els panells… per mostrar el procés i les experiències viscudes.

Us hi esperem amb els vostres fills i filles!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next post Nova guia Festes infantils

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *