Temps de lectura:1 Minut(s), 2 Segon(s)

Una de les grans essències del Rodó és el jardí: els nostres fills i filles surten a jugar-hi sempre que poden, gaudeixen de la natura i n’aprenen, la cuiden i l’observen. Quan fa bon temps, fins i tot surten a dinar i/o berenar al jardí! I s’ho passen d’allò més bé.

La fira de la Candelera és una festivitat important per a tots els molinencs i molinenques i, segurament, una de les zones més emblemàtiques de la nostra fira és l’àrea del planter.

Així doncs, aprofitant tant aquest meravellós espai de la nostra escola, com la fira de la Candelera, des de l’escola es va proposar fer una plantada al jardí. Des de l’AFA vam col·laborar comprant algunes plantes per als nostres petits jardiners. Les aules es van omplir de terra, de llavors i d’aigua. Els infants van agafar alguns tests, els van omplir de terra, van col·locar-hi les llavors i ho van regar per tal que les seves noves plantetes poguessin créixer fortes.

Durant el curs, les anirem regant i cuidant, i veurem també com van creixent a poc a poc. Observar, aprendre i gaudir de la natura, l’essència del Rodó.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Per què fer-vos de l'AFA El Rodó Previous post ENS PRESENTEM
Espectacle TUTTI FAN PIU Next post TUTTI FAN PIU

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *