Temps de lectura:1 Minut(s), 6 Segon(s)

Recomanacions per a l’alimentació en la primera infància (de 0 a 3 anys)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha publicat un document, entre d’altres, sobre alimentació de 0 a 3 anys.

El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutriticional i un creixement òptim, ajudarà a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta. Aquesta guia, fruit del treball i consens de diferents professionals de la pediatria, la docència i de la nutrició hauria de ser un instrument útil d’informació i d’assessorament tant per als professionals dels centres d’atenció primària que ofereixen consell alimentari com per a les famílies i les persones responsables d’escoles bressol, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’alimentació dels infants i el seu desenvolupament.

La llar d’infants el Rodó, s’ha encarregat de fer arribar aquestes consideracions a l’empresa que gestiona el menjador ZIGA-ZAGA i ho tindrà en compte com a manual de referència a l’hora d’elaborar els menús de l’escola.

En definitiva les recomenacions, ens confirmen que estem en el bon camí, fet que ens estimula a seguir treballant per oferir la màxima qualitat amb el màxim respecte a les necessitats vitals de cada infant.

portada

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post FESTA DE FI DE CURS
Next post Els llibres infantils imprescindibles (0-6 ANYS)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Recomanacions per a l’alimentació

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *