Temps de lectura:1 Minut(s), 6 Segon(s)

Ahir es va portar a terme la xerrada sobre fisioteràpia respiratòria a càrrec de la fisioterapeuta Judith Sàbat. La xerrada va ser molt interessant i pràctica.

Primer de tot, es van donar continguts teòrics sobre les vies respiratòries altes i baixes. Dins les vies respiratòries altes se’ns va explicar com funcionen i un tema que ens preocupa molt als pares, els mocs d’on surten i perquè es formen com a massa inacabable.

Dins les vies respiratòries baixes es va fer un petit resum de patològies com: la bronquitis, la bronquiolitis i les pneumònies.  Quina és la diferència i quina part del sistema respiratori ataquen aquestes infeccions.

Tot seguit, vam poder veure com s’ha de procedir a fer una neteja nassal amb sèrum fisiològic de manera pràctica, quants cops fer-les, etc.

I per últim, la Judith va resoldre tots els dubtes dels pares i mares que van venir a la reunió, que van ser molts, el que va significar que la xerrada era força necessària i interessant.

Des de l’AMPA i l’escola, volem agrair a la Judith la seva voluntat i participació.

foto retocada

P.D: Volem demanar disculpes a un error de l’AMPA de no modificar el canvi de lloc i sala de la reunió a la pàgina web i que això crees inconvenients a algunes famílies.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Formació fisioteràpia respiratòria infantil
Next post Recomenacions per a l’elaboració de sopars

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *