Us presentem una petita mostra del que, per a nosaltres, és l’essència del Rodó.

L’Escola- Bressol Municipal el Rodó és un Centre Educatiu Municipal de gestió directa que l’Ajuntament de Molins de Rei va posar en funcionament el mes de maig de 1970. El projecte va ser fruit del treball d’un equip interdisciplinari (salut, educació i gestió) pensat per atendre i educar els infants durant els primers anys de la seva vida. Actualment acull infants de 1 a 3 anys.

Per al proper Curs 2020-2021, els més petits seran els infants nascuts durant l’any 2019 i els més grans els infants nascuts l’any 2018.

Entenem el Rodó com un espai d’infants que parteix de la seva mirada on la base del projecte educatiu és el respecte, la responsabilitat d’acompanyar a cada infant en el seu procés de vida, on acompanyar vol dir ser-hi present, observar, estar disponible i crear situacions de joc que el convidin a ser el protagonista de la seva educació, un procés de construcció sempre personal, únic i intransferible, i que durant el camí se senti acollit, escoltat, entès, recolzat en el seu propi criteri i sobretot estimat, ja que l’educació emocional és un pilar fonamental de la seva vida.

Cada infant és únic, amb un bagatge i ritme propi i competent: capaç de pensar, observar, participar, decidir, rebutjar i fer propostes, que pot establir vincles afectius i relacions diverses, que pot arribar a ser cada vegada més autònom, que es comunica amb múltiples llenguatges (corporal, afectiu, verbal…) que a més a més d’actuar, té necessitat de comprendre.

Aquí us deixem un recorregut virtual per la nostre escola, ja que enguany no es podran realitzar les portes obertes de forma presencial. D’aquesta manera podreu des de casa conèixer com és la nostre escola.

Podeu visitar la nova web de l’Escola Bressol Municipal El Rodó