Temps de lectura:1 Minut(s), 30 Segon(s)

Aprenem a respectar i tenir cura de la natura, de nosaltres i… DELS ALTRES !
El reconeixement de sensacions i les emocions així com les actituds positives fonamentals en les relacions humanes (curiositat, respecte, llibertat, solidaritat, esforç, companyonia) són un objecte preuat. Fomentem que tots els aprenentatges vagin encaminats en funció d’aquestes actituds.
En aquest context aquest Curs vam demanar a una familia que ens portés ous de gallina fecundats i a una altra, que ens deixés una incubadora perquè els infants poguessin veure i viure el procés d’incubació i el naixement dels pollets així com tenir-ne cura, posteriorment.
El 9 d’abril a la tarda, mentre pedregava de valent, va néixer el primer pollet. El vam cuidar fins a les vacances de Setmana Santa que el va acollir una familia. A la tornada les criatures van poder veure com havia crescut. Algunes es pensàven que no era el mateix pollet!!

Donem valor als moments en que els ulls no tenen pressa i s’aturen en els petits detalls; a les mirades plenes d’afecte i d’intencions; als moments en què perdem de vista la resta del món perquè estem MIRANT alguna cosa o millor encara ,MIRANT I TENINT CURA d’algú altre.

Actualment, perquè no es trobi sol, els caps de semana l’acullen les famílies.
El pollet ha anat creixent i comença a tenir més necessita d’espai. Li estem preparant un lloc al jardí perquè gaudeixi del pati i estigui més acompanyat.
Quan arribin les vacances d’estiu el pollet ja no serà pollet i marxarà a viure a una granja d’una de les famílies i allà tindrà encara més lloc per córrer a l’aire lliure. ¿Trobarà a faltar el xivarri dels infants? No ho sabem. Nosaltres sí que trobarem a faltar el seu piu piu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
nen jugant a l'escola bressol el rodó Previous post Creixem a la NATURA / 2 – materials naturals
revista viure en familia Next post Creixem a la NATURA / 4 – creativitat i salut

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *