Temps de lectura:1 Minut(s), 5 Segon(s)

El proper diumenge 2 de juny l’AMPA organitza una sortida a la granja escola Can Pidelaserra. Serà un bona ocasió perquè els infants tinguin contacte amb els elements més importants d’una granja.

Avui en dia, els nens i nenes i, en general, les persones que viuen en entorns urbans tenim un cert grau de desconeixement de qüestions tan importants com la procedència dels aliments vegetals i animals i la seva producció. Accedir a aquest coneixement directament per una experiència com aquesta ens ajuda a prendre consciència de la importància vital de respectar la natura i de la producció sostenible. D’aquests conceptes depenen la supervivència de les generacions futures i la nostra.

A les granges escola els nens es diverteixen i, gairebé sense adonar-se, aprenen els aspectes més bàsics dels treballs del camp, com es crien els animals de granja com les vaques, ovelles o conills, les diferents etapes d’aquests animals (des del seu naixement fins que es converteixen en adults) i el procés d’extracció i producció dels aliments derivats dels animals: la llet o el seu formatge preferit dels esmorçars.

La granja disposa d’una zona de pic-nic que permet a les famílies que ho dessitgin quedar-se a dinar. La previsió de temps és molt bona.

No oblideu barrets, gorres i protectors solars.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
revista viure en familia Previous post Creixem a la NATURA / 4 – creativitat i salut
Next post Imatges de la sortida a la granja – 2019

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *