Temps de lectura:2 Minut(s), 57 Segon(s)

L’EBM EL RODÓ Neix l’any 1970 com una comunitat on famílies i equip educatiu acompanyem els infants en el seu procés de creixement i on aprenem uns dels altres, amb un model arquitectònic integrat a la natura i a la llum natural, on totes les aules es comuniquen internament entre elles i això facilita oferir ambients de lliure circulació, amb una educació activa per produir situacions d’aprenentatge significatiu a través de l’experimentació i el descobriment, on cada infant és únic, capaç, té un bagatge i ritme propi i és el protagonista del seu propi aprenentatge, en un ambient saludable física, mental i emocionalment, òptim pel seu benestar, entenen per saludable “aquella manera de viure autònoma, solidària i alegre”.

La base del projecte educatiu és el respecte per la vivència interior de cada infant; els adults l’acompanyem en el seu procés de creixement, on acompanyar vol dir ser-hi , observar i estar disponible per afavorir que tots puguin créixer i desenvolupar-se d’una manera natural i anar aprenent tot allò que parteixi del seu interès, de les seves necessitats, dels seus desitjos…i que durant el camí se sentin atesos, entesos, reconeguts i estimats;

 

Des de l’inici de la seva estada, partim de la mirada dels infants per saber què necessiten, sabent que el que mes desitgen és estar amb la seva família, amb la qual concretem el Pla d’adaptació i compartim dubtes i descobertes; l’educadora continua amb l’ infant mentre dura la seva estada a la llar, es comunica amb cada família a les entrades i sortides, amb la llibreta , documentant el procés de l’ infant…

Utilitzem la cultura com a coixí afectiu, emocional…a partir de la música, la cançó, el conte, la poesia, la celebració de les Festes Populars amb les famílies…

Utilitzem la natura com a context per aprendre, compartir, descobrir, investigar, sentir, badar, emocionar-se i respectar.

 

Tractem l’alimentació des d’un doble vessant: el dietètic i l’educatiu. Els menús s’elaboren a la nostra cuina i s’adapten a les necessitats de cada infant i als costums de criança de cada família. Durant els àpats, a més a més de l’equip educatiu, disposem de monitoratge de suport, perquè els infants se sentin atesos i tranquils per anar descobrint nous sabors i textures. Respectem la quantitat que cadascú necessita. Productes ecològics, frescos i de proximitat. Cobrament a mes vençut. Gestionat per l’Ampa.

Observar com les famílies s’interessen, proposen, s’impliquen, amb diferents projectes i organització d’activitats com ara Natació, Escola de Pares…i com aquesta complicitat ajuda a les criatures a fer-se seu, el Rodó,ens arriba al cor. Decidim conjuntament a l’Assemblea mensual oberta .

 

Més informació. Correu: rodo@molinsderei.cat. Telèfon: 93 668 22 26/ 691 82 17 74

 

 

SERVEIS:

ACOLLIDA: MATÍ, DE 8:00h a 9:00h. TARDA: Segons demanda.

GESTIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR a través de l’AMPA

P2. NATACIÓ al Club Natació Municipal, els dijous a les 16h.

 

 

OFERTA DE PLACES

EBM EL RODÓ GRUP P1

(nascuts el 2017)

GRUP P2

(nascuts el 2016)

TOTAL
24 12 36
Reserva de places per NEE 2 2 4
Nombre de places ocupades per NEE 0 2 2
Nombre de vacants per NEE 2 0 2

 

PREINSCRIPCIÓ

Del 30 d’abril al 11 de maig de 2018, a l’OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA de l’Ajuntament de Molins de Rei, al Carrer Rubió i Ors, 2-4. Tel 93.668 33 40.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Portes obertes EL RODÓ 2018-2019
Next post Sortida familiar a l’auditori de Barcelona 6/5/2018

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *