Temps de lectura:1 Minut(s), 26 Segon(s)

Dissabte vam fer realitat EL CIRC per celebrar el fi de curs de l’escola. L’espectacle va començar a les 10:30h, poc a poc anaven arribant tots els convidats. A l’entrada als petits agafaven la seva entrada de circ i un nas de pallasso com a preludi d’entrada a una GRAN CARPA.

Passades les cortines, un gran arc de globus donava la benvinguda juntament, amb una bonica banderola. Un cop a dins, començava la diversió: pinta-cares, bombolles de sabó, punteria, aigua, teles per penjar i un gran esmorzar-dinar. Moltíssims espais on gaudir en família d’un gran matí al pati.

L’ambientació, el pícnic i les activitats van ser un èxit.  Els alumnes de segon curs marxen i comencen una nova aventura. Darrera, puja una gran generació de nens i nenes amb el repte i la il·lusió de continuar el projecte de l’escola.

Vam deixar el llistó ben alt, amb una festassa a l’alçada de d’un GRAN ESPECTACLE!

 

AGRAÏMENTS

Volem agrair a l’AMPA i als seus membres la gran organització. El seu esforç en tot el muntatge. També volem agrair a l’escola, la direcció i els membres, per ser-hi i per ajudar en tot el necessari, vau ser imprescindibles. I per últim, a totes les famílies que vau fer una tasca molt més farragosa, i que us vau quedar a recollir després de la festa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Come on, Come all!
Next post Fora de servei

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *