Temps de lectura:1 Minut(s), 13 Segon(s)

Estudis realitzats a Espanya (Dr. Fèlix López, 1994. Ministeri d’Assumptes Socials) i en altres països de la Unió Europea, Estats Units i Canadà, estimen que un 23-25% de les nenes i un 10-15% dels nens pateixen abusos sexuals entre els 0 i els 17 anys.

El 60% no rebrá MAI cap tipus d’ajuda.

L’AMPA ha organitzat pel proper dia 17 un taller familiar sobre “La prevenció de les relacions abusives”.

Partint de la màxima “no es pot prevenir allò que no coneixem”, el taller ofereix eines per a la prevenció i DETECCIÓ de l’abús sexual als menors. Eines que s’ofereixen a les persones que més a prop estan dels infants: els seus pares, mares, avis, àvies i/o tutors legals.

Per a això comptem amb la col·laboració de la Fundació Vicki Bernadet que treballa des de 1997 en l’atenció integral, formació i sensibilització dels abusos sexuals a menors comesos en l’entorn familiar i de confiança de l’infant. Aquesta temàtica s’encara amb naturalitat. Només amb la formació i la informació veraç es poden prevenir situacions abusives i és possible ajudar a les persones que les viuen i al seu entorn.

El taller tindrà una durada de 2 hores i està limitat a 30 places.

Els famílies que estigueu interessades heu de comunicar-ho per correu electrònic a l’AMPA (ampaelrodo@gmail.com) i es guardaran les places per ordre d’inscripció.

En aquesta xerrada no es permet acudir amb infants.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Imatges de la sortida a la granja – 2019
Next post Final de curs del curset de natació

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *