Temps de lectura:1 Minut(s), 29 Segon(s)

En pocs dies ens retrobem a la llar. Allà, els nostres fills, es trobaran amb els vells i nous companys de batalla, els mestres, la nova aula, etc. Tots ells esdeveniments prou importants.

Els cal, doncs, un acompanyament per anar-se adaptant de manera gradual al canvi tant física com sentimentalment.

67690-OCOFGH-821

Per això hem recopilat l’article de una Web que volem recomenar-vos, si encara no la coneixeu. Es la web que aglomera els articles del suplement del diara ARA “CRIATURES”.

Us deixem els consells i la web per si voleu fer-hi un cop d’ull.

  1. Anticipar la incorporació a l’escola. Com? Fent que l’infant conegui i tingui contacte prèviament amb l’edifici i les mestres, i parlant-ho a casa amb temps.
  2. Acompanyar l’infant a l’escola els primers dies. Com? Preveient, dins de les possibilitats laborals de cadascú, de disposar d’uns dies per acompanyar l’infant a l’escola bressol.
  3. Respectar el ‘tempo’ de l’infant. Com? Començant a l’escola bressol molt gradualment, mirant d’anar-hi poc temps i progressivament anar acumulant hores lectives.
  4. Portar-hi algun objecte que permeti l’arrelamentCom? Portant-hi alguna joguina, un xumet, una peça de roba que li agradi a l’infant, com ara un cotxe que reconegui i apreciï.
  5. Fer l’entrada a l’edifici i a l’aula amb l’infant i acomiadant-se’n de manera positiva. Com? Amb un somriure, un petó o una abraçada. No allargant aquest moment ni marxant sense avisar l’infant.
  6. Procurar de no fer coincidir l’inici de l’escola bressol amb altres canvis a casa.
  7. Tenir una actitud de tranquil·litat i confiança a casa, per transmetre aquesta disposició al petit.
  8. Recordarque els plors o altres manifestacions de disconformitat són la seva manera de comunicar-se, que solen ser reaccions momentànies i que cada cop s’espaiaran més.

FONT: criatures.ara.cat

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Fora de servei
Next post Protected: Material Curs

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *