Temps de lectura:1 Minut(s), 17 Segon(s)

Des de que les aules disposen de les noves estructures de fusta per moure’s, enfilar-se, lliscar i exercitar tot el cos, alguns pares, en el moment de recollir els nostres fills, hem escoltat aquesta súplica dels infants, que continuarien jugant hores i hores amb aquests nous materials.

Ha estat un encert !

 

EDUCANT PEL MOVIMENT AMB NOUS MATERIALS.

Cada any som més conscients que tots els espais de l’escola han de facilitar la necessitat que tenen els infants de bellugar-se, d’enfilar-se a tot arreu, a sobre les taules, saltar de les cadires… Es per això que ens hem decidit a incorporar material que faciliti el moviment,no només a l’espai exterior o a la sala polivalent , sinó també a totes les aules.
Des de l’escola-bressol, apostem per l’educació pel moviment lliure entenen que és expressió de vida i facilitador d’aprenentatge. Un moviment que no només s’ha de donar en les sessions de psicomotricitat, sinó també en el dia a dia, ja que qualsevol moment és bo per a experimentar amb el propi cos.
Cada criatura, intenta superar els seus propis reptes a partir de les possibilitats del seu cos i del seu interès, per iniciativa pròpia.
Aquest nou material permet realitzar propostes riques, autònomes, segures i versàtils… i alhora, com que són estructures que no són fixes, ens permeten als adults, combinar-les d’infinitat de maneres i entre elles.
Els adults observem i acompanyem el moviment de cada infant des del respecte i la presència.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Eleccions al Consell Escolar
Next post Resultat de les eleccions al Consell Escolar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Mama, no vull marxar del Rodó !!

  1. Em sembla una idea fantástica. Enhorabona per tirar endavant aquesta proposta de divertir-se amb un material tant proper com la fusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *